محاسبات سازه

محاسبات سازه

ارزیابی محاسبات سازه قبل از انجام فرآیند نقشه یک مهندس معمار در ساختمانی، لازم است. به عبارتی دیگر در صورت انجام شدن این محاسبات در ساختمان، جان ساکنان از خطراتی احتمالی مانند زلزله در‌امان می‌ماند. البته انجام چنین محاسباتی نیاز‌مند تخصص و دانش بسیار است. البته محاسبات سازه فقط هنگام طراحی و ساخت یا ساختمان جدید، مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. در برخی از موارد هنگام تعمیر ساختمان‌های قدیمی و با انجام این محاسبات، باعث کاهش میزان هزینه‌های می‌شود که صاحبخانه در چنین موقعیت‌های باید خرج کند. اگر برای دریافت خدمات محاسبات سازه به مشاوره نیاز دارید حتما با کارشناسان نوین صنعت سازه در ارتباط باشید.

محاسبات سازه

خدمات محاسبه سازه گروه ساختمانی نوین صنعت

نوین صنعت سازه انواع خدمات محاسبه سازه تخصصی را به شما ارائه می کند.

برای دریافت خدمات محاسبات سازه به مشاوره نیاز دارید؟

محاسبات سازه بتنی

هنگام انجام محاسبات سازه‌ بتنی، مسائل مختلفی را باید در کنار هم قرار داد تا به یک نتیجه درست و دقیق دست پیدا کرد. برخی از افراد برای انجام محاسبات سازه در حال ساخت خود، ابتدا به شکل سرانگشتی یک حدود قیمت هزینه‌های که باید انجام دهند؛ به دست می‌آورند. آن‌های در این زمان باید میزان بتن، سیمان، میلگرد و در حالت کلی اسکلت بتنی ساختمان را حساب کنند. اکنون برای انجام محاسبات دقیق‌تر، نیازمند طرح و نقشه ساختمان هستند. برای اینکار قیمت تمام مصالح ساختمانی را بر طبق نقشه ساختمان، حساب می‌کنند. البته برای به دست آوردن برآورد دقیقی از محاسبات سازه بتنی، وقت و هزینه بسیاری را صرف کنند. در صورتی که بتوانند حدود ۹۰ درصد از محاسبات را به درستی تخمین بزنند، می‌توانند کار ساخت آن سازه را شروع کنند. برای اینکه فونداسیون ساختمان به درستی پیش رود، باید عملیات بتن‌ریزی صورت بگیرد. هنگام محاسبات سازه‌ بتنی، تعیین عیار سیمان مصرفی بسیار مهم بوده و عدد عیار سیمان نیز در هر ساختمان با توجه به نوع ساختمان یا محل ساخت، کاملا متفاوت است. اما مهندسان ساختمان‌سازی یک عدد نرمال و طبیعی ۳۵۰ کیلوگرم در هر متر مکعب را، برای بتن فونداسیون همه ساختمان در نظر گرفته‌اند. مهندسان برای رسیدن به یک مقدار مقاومت فشار معین، باید میزان خاصی سیمان به بتن اضافه کنند. البته در هنگام انجام محاسبات لازم در رابطه با محاسبه سازه بتنی، در کنار سیمان باید به سنگ دانه‌های نیز توجه کرد. همچنین اگر بتن در محل ساخت سازه، تولید نمی‌شود؛ باید مدت زمان بارگیری و خالی کردن آن کمتر از یک ساعت باشد.

محاسبات سازه بتنی
محاسبات سازه فلزی

محاسبات سازه فلزی

سازه‌های فلزی به دو روش در کارخانه یا کارگاه در محل ساخت آن ساختمان، تولید خواهند شد. بدون تردید در صورت استفاده از از روش کارخانه‌ای، دقیقا مطابق با طرح ساختمان سازه‌های ساخته می‌شوند. همچنین اتصال بین فلز، عملیات جوش خوردن قطعات و به عبارت دیگر ساخت کل سازه با کیفیت بسیار مطلوبی ارائه خواهد شد. دقیقا به دلیل این کیفیت مطلوب و عالی سازه‌های تولید شده در کارخانه، تاکید بسیار بر ساخت آن‌ها در کارخانه است. همچنین در صورت انجام شدن تمام مراحل برش، جوش و مونتاژ یک سازه بتنی در کارخانه، هزینه آن برای کارفرما کمتر خواهد بود. البته در زمان انجام محاسبات سازه فلزی، باید به مقاومت آن سازه فلزی در برابر زلزله توجه ویژه‌ای نشان داد. به عبارتی دیگر پیچ‌ها، اتصالات، نحوه جوش خوردن قطعات به یکدیگر و در حالت کلی باید از بهترین جنس فلز انتخاب شوند تا اصطلاحا ضد زلزله باشند. البته در زمان انجام محاسبات سازه فلزی، باید به میزان میلگرد موجود در هر متر مربع نیز در نظر گرفته شود. به طور مثال مهندس‌ها در هر متر مربع از فونداسیون یک ساختمان، نیاز‌مند به استفاده از ۸ تا 12کیلو گرم میلگرد هستند. بنابراین با در نظر گرفتن این عوامل، می‌توانند برآورد لازم از هزینه‌های یک سازه فلزی را به دست آورند.

محاسبات ساختمان

در دنیای امروز استفاده از محاسبات ساختمان، برای اینکه خانه‌ها در بهترین وضعیت ممکن قرار بگیرند؛ امری واجب است. مطمئنا در صورت انجام دادن این محاسبات به شکل دقیق و درست، خطراتی که ممکن است به واسطه بار‌های اضافی یا نیروی جاذبه در آن ساختمان به وجود آید را؛ به طور کامل از بین برد. همچنین به واسطه این “محاسبات سازه” که شامل طراحی فونداسیون ساختمان در کنار اسکلت و سقف است، یک شبکه‌ای امن و ایمن برای ساکنیان خانه از حوادث طبیعی مانند زلزله شکل خواهد گرفت. همچنین به کمک این محاسبات، به کارفرما و مهندس آن ساختمان اطمینان داده می‌شود که اسکلت سازه مناسب و در مقدار مطلوب برای ساخت آن فضا طراحی شده است.
البته این نوع محاسبات در ساختمان‌های که کوچک هستند یا به عبارتی نقشه ساختمان کوچک طراحی شده است، کاربرد بیشتری دارد.

محاسبات ساختمان
محاسبات سازه بتنی

محاسبات ساختمان بتنی

مهندس محاسبات ساختمان‌سازی با استفاده از دانش افراد متخصص در زمینه انجام محاسبات سازه، برآورد هزینه‌ها را انجام می‌دهد. سپس براساس آن محاسبات، نگرانی‌های او بابت اسکلت و مواد اولیه مناسب ساختمان مورد نظر برطرف شده و همچنین از امن بودن آن، آسوده خاطر خواهد بود. امروزه سازه‌های بتنی به دلیل وزن سبک‌تر از سازه‌های فلزی و همچنین انعطاف‌پذیری بیشتر، با استقبال چشمگیر‌تری مواجه شده‌اند. در هنگام محاسبات سازه بتنی باید به عیار سیمان، سنگ دانه‌ها، مقدار ترکیب این دو و همچنین زمان بارگیری همراه با تخلیه بتن در محل ساخت ساختمان توجه شود.
در صورت درست محاسبه نکردن این مسائل، بدون شک ساختمان بتنی مقاومت لازم را در برابر حوادث ندارد. در نتیجه با کوچک‌ترین لرزشی، فرو ریخته و باعث آسیب به ساکنین آن سازه خواهد شد. البته توجه به انجام این نوع محاسبات، به ویژه در سازه‌های بتنی در ایران بسیار با اهمیت است. زیرا کشور ایران، روی گسل‌های متعدد قرار گرفته و هر زمان امکان شکل‌گیری زلزله وجود دارد. بنابراین مهندسان محاسبات سازه بتنی را به افراد متخصص و کاربلد بسپارند. بهترین پیشنهاد برای انجام چنین کاری، شرکت نوین صنعت سازه است.
متخصصان حاضر در این مجموعه، از دانش کافی برای انجام این نوع از محاسبات برخوردار بوده و با انجام دقیق آن خیال همه از جمله مهندس و ساکنان را، راحت خواهند کرد.

نقشه اجرایی ساختمان بتنی

مهندسان ساختمان‌سازی برای به اجرا در آوردن نقشه ساختمان بتنی خود، باید چند مرحله را طی کنند.

مرحله اول: دریافت مجوز

مهندس قبل از انجام هرکار، باید مجوز‌های لازم را از شهرداری و دیگر ارگان‌ها مربوط دریافت کند.

مرحله دوم: تخریب

مهندس قبل از انجام هرکار، باید مجوز‌های لازم را از شهرداری و دیگر ارگان‌ها مربوط دریافت کند.

مرحله سوم: گودبرداری

در این مرحله با استفاده از ابزارآلات سنگینی، عملیات گودبرداری با هدف دستیابی به مقاومت مطلوب و محافظت از پی ساختمان در برابر حوادث احتمالی انجام می‌شود.

مرحله چهارم: پی‌سازی

در این مرحله با استفاده از بتن مگر، برای جلوگیری از هر گونه تماس بین فونداسیون ساختمان با خاک عملیات پی‌سازی انجام می‌شود.

مرحله پنجم: پیاده‌سازی نقشه

اکنون به کمک محاسبه نقشه سازه از قبل طراحی شده، جای دقیق ستون‌ها و ابعاد آن مشخص خواهد شد.

مرحله ششم: آرماتوربندی

در این مرحله از میلگرد‌های که به کمک دستگاه برش مخصوص، برش خورده‌اند؛ برای آرماتور‌بندی فوندانسیون استفاده می‌شود.

مرحله هفتم: قالب‌بندی

در این مرحله از فوندانسیون قالب‌های چوبی یا فلزی، استفاده می‌شود تا هنگام عملیات بتن‌ریزی از تماس بتن و خاک جلوگیری کند.

مرحله هشتم: بتن‌ریزی

بتن‌ریزی فوندانسیون با میکسر انجام شده و تقریبا ۶ ساعت پس از انجام این مرحله، باید آبیاری شود.

نتیجه‌گیری درباره خدمات محاسبات سازه بتنی

امروزه استفاده از سازه‌های بتنی به دلیل مقاومت بسیار در برابر آتش، نیازمند تخصص کمتر نسبت به سازه‌های فلزی و در نتیجه هزینه ساخت کم هستند؛ بنابراین با استقبال بسیاری مواجه شده‌اند. البته در دسترس بودن تمام مصالح آن هنگام ساخت سازه، از دیگر دلایل استقبال از این نوع سازه است. البته محاسبات سازه و انجام آن توسط افراد متخصص، کمک بزرگی به کارفرمایان یا مهندسان ساختمان خواهد کرد.

سوالات متداول

قیمت خدمات محاسبات سازه به عوامل مختلفی بستگی دارد. استراتژی شما جهت استفاده از متریال مصرفی و نوع پلان ساختمان و … از عللی هستند که بر قیمت خدمات محاسبات سازه تاثیر گذار هستند. بهترین راه برای اطلاع از قیمت دقیق خدمات نوین صنعت سازه، دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان متخصص ما است. فقط کافیست با ما در تماس باشید تا بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاوریم.

پاسخ این سوال قطعا مثبت است. محاسبات سازه، خدماتی تخصصی در حوزه ساختمان به حساب می آید. در نتیجه تیم نوین صنعت سازه با گردآوری نیروهای با تجریه، محاسبات تخصصی سازه های بتنی و فلزی را به شما ارائه می کند تا یک همکاری فوق العاده را بوجود آورد.

شرکت نوین صنعت سازه بنا به هر ساختمان، استراتژی خاصی را بنا می کند. لازم به ذکر است ما صفر تا صد خدمات محاسبه سازه را انجام خواهیم داد. در نتیجه نگران طراحی نقشه اجرایی نباشید زیرا ما در طراحی نقشه پلان ساختمان ها تخصص داریم و در کنار بکارگیری اصول نقشه کشی، به نظرات کارفرما و سلایق او احترام می گذاریم تا سازه ای زیبا و امن را برای شما بسازیم.

سبد خرید
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟