مقالات

اجرای اسکلت بتنی

اجرای اسکلت بتنی

ما در این مطلب به مبحث نقشه خوانی سقف وافل می پردازیم. جهت مشاوره و اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم، تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، قالب وافل قفل دار و ساده، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ نخاله ساختمانی و … می توانید با کارشناسان نوین صنعت سازه تماس بگیرید..

اجرای اسکلت بتنی

در مقاوم سازی سازه های بتنی یکی از حساس ترین رحله ها و روند اجرایی آرماتوربندی است به این شکل که چنانچه یکی از قواعد و قوانین در اجرای آن دچار اشتباه شود تحمل سازه در نیروهای کششی و فشاری و برشی از مقداری که محاسبه شده است, کمتر می شود.

جهت استفاده از بتن آرمه در بخش های مختلف مثل ستون ها و پی و شاه تیرهای یک ساختمان, به آن ساختمان, اسکلت بتنی گفته می شوند.

اجرای اسکلت بتنی بعضی مزیت هایی دارد به این شکل که مقاومت سازه و ساختمان را در برابر آتش و آتش سوزی خیلی زیاد می کند.

اجرای اسکلت بتنی در مقایسه با دیگر سازه های فلزی احتیاج به تخصص و نظارت و حرفه و کنترل کمتری دارد. اعمال اسکلت بتنی برای کارفرمایانی که مایل به پرداخت هزینه ی پروژه را به شکل خرد تر و در طول فرایند پیشرفت پروژه را دارند, مناسب ترین گزینه است.

بیشتر بخوانید: کاربرد نمای اکسپوز

مرحله های ساخت براساس استفاده از سیستم اسکلت بتنی

  • خاکبرداری و یکدست
  • اجرای تن مگر
  • قالب بندی پی یا فونداسیون
  • جایگذاری میلگردهای انتظار جهت اجرای ستون ها و آرماتوربندی فونداسیون
  • بتن ریزی فونداسیون
  • نگهداری از بتن ریخته شده تا ۷ روز
  • بازکردن قالب های فونداسیون
  • آرماتوربندی ستون ها و جایگذاری میلگردهای انتظار برای سقف ها ( این روند را تا سقف آخرین طبقه مکرر می شود )
  • قالب بندی ستون ها
  • بتن ریزی ستون ها ( این پروسه را پس از اعمال سقف ها تا آخرین سقف ساختمان تکرار می شود )
  • قالب بندی سقف با بهره گیری از جک های حمایتی
  • آرماتوربندی تیرهای افقی و برخورد آرماتورهای انتظار ستون ها با آن ها
  • نصب کردن تیرچه های سقف و جایگذاری سر و ته تیرچه ها در میلگردهای بافته شده ی تیرها ( آرماتوربندی راه پله ها هم هم زمان با هر سقف در تراز طبقه انجام می گیرد)

بیشتر بخوانید: تاسیسات سقف وافل

مقاوم سازی سازه های بتنی

به شکل عمده می توان گفت که مقاوم سازی سازه های بتنی به سه شیوه انجام می گیرد, اولین روش به شکل کم شدن بارهای وارده بر سازه است و دومین شیوه, به شکل متصل کردن و با به منظور دیگر تقویت اعضای موجود انجام می گیرد و سومین روش به شکل افزودن یک تعداد اعضای تازه و جدید است.

اجرای اسکلت بتنی تحت عنوان یکی از شایع ترین انواع مختلف در ساختمان سازی های امروزی و مدرن به حساب می آید, ساختمان هایی با اعمال اسکلت بتنی معمولا دارای یک چهارچوب و یا همان اسکلت بتنی هستند. قسمت ها و اجزای عمودی را ستون ها و قسمت های افقی سازه های بتنی را تیرها ایجاد می کنند.

اعمال اسکلت بتنی ساختمان به وسیله ماهر ترین تیم پیمانکاری و با بهترین قیمت توسط شرکت فنی مهندسی نوین صنعت سازه

عنوان کردن این موضوع در همین جهت از اصل مجزا نیست که هر سازه ی بتنی طول عمر مشخصی دارد, به این شکل که هر اسکلت بتنی جهت عمر خاصی طراحی و اجرا شده است, معمولا طول عمر مفید هر سازه ی بتنی میان ۵۰ تا ۶۰ سال متغیر است چون که بتن با گذر زمان و با گذشت عمر خود دچار بعضی مشکلات مثل خزش و افت می کند و همین موضوع در کارکرد سازه ها در هنگام وقوع زلزله می تواند تاثیر بسیار منفی داشته باشد.

سازه های بتن آرمه را می توان به چهارچوب و اسکلتی که از بخش های بسیار متصل به هم تشبیه کرد چون که اجزای بتن آرمه به شدت به هم متصل شده اند و در قالب یک چهارچوب سبب تشکیل سازه ی بتن آرمه شده اند.

این مدل سازه ها به اتصالات لحظه ای هم معروف می باشند.

دال ها یکی از شایع ترین مدل های پوشش در کف سازه های بتن آرمه میباشند.

در این سازه ها, دال ها تحت عنوان یکی از اجزای سازه ها شناخته شده است که ابعاد و ضخامت آن ها نسبت به دیگر اندازه های موجود بسیار کوچک بوده و از آن جهت منتقل کردن بار در بام ها و یا کف های ساختمانی و پی ها به کار برده می شود.

بیشتر بخوانید: قیمت اجرای سقف وافل

اجرای اسکلت بتنی

  • پی
  • ستون
  • تیرهای اصلی
  • سقف
  • دیوار

بیشتر بخوانید: زیرسازی سقف وافل

مزیت و معایب سازه های بتنی

در ادامه برخی از مزیت های به کار گیری از اسکلت بتنی را معرفی می‌کنیم:

  • ارزان بودن هزینه بهره گیری از این مدل سازه به علت اینکه آن را از متریال ارزان و رایجی مانند شن و ماسه می‌سازند.
  • دوام و مقاومت بیشتری نسبت به سازه‌هایی دارد که با بهره گیری از مصالح دیگری ساخته می‌شوند.
  • بتن به علت اینکه از مواد منعطف ایجاد می‌شود، امکان حالت گیری خیلی خوبی دارد. این مزیت سبب شده تا بتوان از آن در مکان های مختلفی مانند پل هم به کار برد.
  • این مدل سازه در برابر حرارت خیلی دوام خوبی دارد. همین هم کمک می‌کند تا در زمان بروز آتش‌سوزی‌های بزرگ ساختمان‌هایی که با آن ایجاد شده‌اند کمترین صدمه را ببینند.
  • با توجه به بهره گیری از آن در بخش «پی» ساختمان زمان رخ دادن زلزله امکان ریزش بنا یا وارد شدن صدمات جدی کم می شود.
  • با توجه به چنین مزایایی می‌توان نتیجه گرفت که برای خیلی از ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری بهتر است که از اسکلت بتنی استفاده شود. در قسمت های بعدی به این می‌پردازیم که در کدام یک از بخش ها و به چه صورتی باید از این سازه استفاده کرد.

اسکلت بتنی در ساخت چه سازه‌هایی استفاده دارد؟

  1. ساخت سازه‌های مناطق ساحلی مثل دیوار ساحلی، برج‌های بازدیدی، اسکله‌ها و …
  2. ساخت سقف، ستون، کف و تیرها در ساختمان‌های مسکونی، تجاری، کارکاه‌ها و کارخانه‌ها
  3. ساخت پل‌ها، سد‌ها و دیوارهای حائل
  4. سوله‌های هواپیما، باند فرودگاه‌ها و پیاده‌روی بزرگراه‌ها
  5. سازه‌های مرتبط با نگهداری آب مثل تانک‌های زیرزمینی

بیشتر بخوانید: اسپیسر هارد چیست؟

درباره نوین صنعت سازه

با توجه به پیشرفت های نوین در صنعت ساختمان و نیز نیاز روز افزون جامعه به تکنولوژی های نوین ساختمانی شرکت نوین صنعت سازه بر این آمد تا با اتکا به پرسنل و نیروهای متخصص در زمینه طراحی محاسبات بهینه سازی و ساخت سازه های بتنی ایمن و مستحکم دست به تولید قطعات و لوازم اجرای سازه های بتنی بزند از آنجا که پلیمرها خاصیت عدم چسبندگی به مصالح ساختمانی را دارند بهترین متریال برای تولید محصولات این مجموعه بوده و می باشند.

این مجموعه از سال ۱۳۹۵ تا کنون بیش از ۱۴ محصول مختلف از مواد پلیمری در صنعت بتن ریزی و ساخت سازه های بتنی و نیز سهولت در اجرای سازه های بتنی و کارهای ساختمانی شروع به کار نموده است

با توجه به سرعت عمل و سهولت در اجرای سازه های بتنی و نیز در امور دیگر ساختمانی این مجموعه برین آمد تا با ابداع و تولید محصولاتی متفاوت و متنوع گامی موثر در صنعت ساخت و ساز کشور بر داشته باشد.

و از جمله نقاط قوت مجموعه تنوع در تولید محصولات پلیمری و تجهیزات ساختمانی می باشد که در ادامه به معرفی و نمایش این محصولات ادامه خواهیم داد.

نوین صنعت سازه انواع قالب وافل را به فروش می رساند.

برای کسب اطلاعات بیشتر محاسبات سقف وافل از طریق شماره های نوشته شده در سایت با ما تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: قالب وافل چیست و چه کاربردی دارد؟

اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم،تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ ساختمانی و اسپیسر بتنی ،پلاستیکی، هارد و فلزی ….

جهت مشاوره و اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم، تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، قالب وافل قفل دار و ساده، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ نخاله ساختمانی اسپیسر پلاستیکی، اسپیسر فلزی و اسپیسر هارد و … می توانید با کارشناسان نوین صنعت سازه تماس بگیرید..

ارتباط با نوین صنعت سازه:

شماره تماس: 09120220125

شماره تماس: 09190220920

شماره تماس: 09359367456

واتساپ: 09120220125

نمونه کارهای نوین صنعت سازه


  • نصب شوتینگ نخاله
  • شوتینگ ساختمانی
  • اجرای سقف وافل یک طرفه
  • قالب پلیمری بتن

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *