مقالات

انواع قالب پلیمری

ما در این مطلب به مبحث انواع قالب پلیمری می پردازیم. جهت مشاوره و اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم، تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، قالب وافل قفل دار و ساده، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ نخاله ساختمانی و … می توانید با کارشناسان نوین صنعت سازه تماس بگیرید..

انواع قالب پلیمری

قالب بندی پلاستیکی یکی از مشهور ترین انواع شیوه های قالب بندی بتن در پروژه‌ های ساختمانی کوچک است.

قالب‌ بتن های به کار رفته در این روش، هزینه مناسبی در مقایسه با قالب‌های فلزی دارند و جهت استفاده کردن در مراتب زیاد هم مناسب می باشند.

چنانچه شما هم به خاطر اطلاع از این مزیت ها تصمیم به استفاده از قالب بندی پلیمری به عنوان پروژه خود را دارید، خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کنیم، چون که با خواندن آن با انواع قالب پلاستیکی و مزیت ها و معایب قالب بندی به این شیوه آشنایی پیدا می کنید.

قالب بندی پلاستیکی (پلیمری) چیست؟

قالب پلاستیکی بتن یکی از متداول ترین قالب‌های بتن‌ریزی است که از آن با اسم قالب پلیمری هم یاد می کنند.

در قالب بندی پلاستیکی بتن، از پلیمرهای مختلفی به کار گرفته می شود که رایج ترین آن‌ها پلیمر ABS می باشد.

به طور معمول جهت افزایش دادن مقاومت قالب‌های پلاستیکی، پلیمر ABS را با پلیمر PVC ترکیب می نمایند که این کار سبب می‌شود قالب بندی پلیمری در مقابل ضربه و حرارت تا ۸۰ درجه، مقاوم شود.

هیمنطور خود پلیمر ABS قابلیت شکل‌پذیری بالایی دارد که این قابلیت، قابلیت ساخت قالب‌های پلاستیکی در شکل های مختلف مستطیلی، دوار و … را به وجود می آورد.

به همین علت از این قالب‌ها، جهت بتن‌ریزی سازه‌های بتنی که شکل های خاصی هم دارد استفاده می‌شود.

اغلب متریال مورد استفاده در قالب بندی پلاستیکی، فلز می باشد ولی از آنجایی که این قالب‌ها روکش پلاستیکی دارند، آن‌ها را با اسم قالب پلاستیکی در بازار می‌شناسند.

این قالب‌ها اهرم یا دستگیره‌هایی دارند که با استفاده کردن از آن‌ها قالب را در جای خود تثبیت می‌کنند.

این دستگیره‌ها با استفاده کردن از پلیمر متمایزی با نام PA66 یا نایلون ساخته می‌شوند و جهت بسته شدن، باید با چکش بر روی آن‌ها ضربه زد.

این مسئله باعث می‌شود که زمان قالب بندی پلیمری بتن، صدای زیادی در کارگاه به گوش برسد.

این اهرم‌ها تحمل نیروی کششی تا ۲ تن را به قالب‌های پلاستیکی افزایش می دهند.

بیشتر بخوانید: ویژگی های اسکلت بتنی

انواع قالب بندی پلاستیکی بتن

مقاومت در مقابل حرارت، فرسوده شدن  و ضربه، سبب شده تا از قالب بندی پلاستیکی به عنوان قالب بندی دیوار، ستون و سقف بتنی به کار برده شود.

در دنباله مطلب ، در خصوص انواع قالب بندی پلاستیکی بتن شرح داده شده است:

بیشتر بخوانید: قالب وافل یک طرفه قفل دار

۱. قالب بندی پلاستیکی دیوار بتنی

جهت قالب بندی پلاستیکی دیوار، عموما از قالب‌های پلاستیکی مستطیلی به کار برده می‌شود که با جای گذاری ۳ پانل پلاستیکی روی هم، می‌توان به ارتفاع ۳.۶ متر رسید.

جهت متصل کردن قالب‌ها به هم و قالب‌های روبرویی، از مهره خروسکی و بولت استاندارد با قطر ۱۵ تا ۱۷ میلی‌متر به کار برده می‌شود که از این بولت‌ها افزون بر قالب بندی پلیمری، در قالب بندی فلزی بتن هم به کار برده می‌شود.

قالب‌های پلاستیکی را می‌توانید هم به شکل عمودی و هم به صورت افقی به هم اتصال دهید.

بتن‌ریزی گوشه دیوار، یکی از چالش بر انگیزترین مرحله های بتن‌ریزی است که میشود آن را با به کار گیری از قالب پلاستیکی ویژه گوشه خارجی و گوشه داخلی استفاده کرد و در کنار آن‌ها پنل‌های کوچک را استفاده کرد تا قالب بندی پلاستیکی با دقت بالا انجام گیرد و اندازه های دیوار دقیقا مطابق نقشه باشد.

۲. قالب بندی پلاستیکی ستون بتنی

محدودیت سایزی قالب پلاستیکی موجب می‌شود که جهت قالب بندی پلیمری ستون بتنی خیلی مناسب نباشد.

برای سرعت بخشیدن به روند بتن ریزی ستون ها، میشود قالب بندی آن‌ها را با قالب بندی پلاستیکی دیوار و سقف به روشی که یکدست اجرایی کرد که به عنوان مدور بودن ستون‌ها، بایستی از قالب متریال پلاستیکی مدور استفاده کرد و قابلیت قالب بندی یکپارچه ستون با دیوار از بین می‌رود.

همینطور جهت انجام این کار، باید عرض ستون‌ها حداقل یک متر (برابر با عرض قالب پلاستیکی) باشد.

۳. قالب بندی پلاستیکی سقف بتنی

قالب بندی پلاستیکی سقف بتنی، جایگزین خوبی به عنوان قالب‌های پلی استایرن است.

همینطور استفاده کردن از این قالب‌ها موجب کم شدن وزن مرده سقف بتنی می‌شود و از این لحاظ، نسبت به قالب‌های سقف وافل برتری دارند.

پر مصرف ترین مدل قالب پلاستیکی سقف، قالب مدولار نام دارد.

قالب‌های پلاستیکی بتن‌ریزی چند مدل هستند؟

قالب‌های ویژه قالب بندی پلیمری از لحاظ متریال سازنده و شکل هم دسته‌بندی می‌شوند.

قالب‌های پلاستیکی رایج به مدولار لبه ۵، عموما ارتفاع ۱ متر و عرض ۱۵ تا ۵۰ سانتی‌متری دارند و میان ۱.۸ تا ۵.۲ کیلوگرم وزن دارند.

قالب‌های پلیمری ABS و پروپیلن در اندازه های بزرگ‌تر (تا ارتفاع ۷۵ و عرض ۱۲۰ سانتی‌متر) و وزن بیشتر (تا ۱۱ کیلوگرم) ساخته می‌شوند.

همینطور قالب‌های پلاستیکی از لحاظ ضخامت لبه هم به دو مدل لبه ۵ سانت و ۸ سانت تقسیم بندی می‌شوند.

  1. بیشتر بخوانید: اجرای تاسیسات در سقف وافل

مزیت های قالب بندی پلاستیکی یا پلیمری چیست؟

به غیر از مزیت های مانند مقاومت در برابر گرما، سرما و ضربه که در بالا به آن‌ها اشاره شد، قالب بندی پلاستیکی مزیت های زیر را هم دارد:

  • قابلیت بهره گیری تا بیش از ۵۰ بار
  • قابلیت بتن‌ریزی در هوای خیلی گرم یا سرد
  • هزینه مناسب در قیاس با قالب بندی فلزی
  • نیاز نداشتن به روغن‌کاری به خاطر نچسبیدن قالب‌ها به بتن
  • وزن پایین و سرعت بالای قالب بندی
  • صاف درآوردن سطح بتن
  • امکان ترکیب با قالب‌های فلزی مدولار

بیشتر بخوانید: وافل اکسپوز

معایب قالب بندی پلاستیکی یا پلیمری چیست؟

علاوه بر مزیت های متعددش، قالب بندی پلیمری عیب های خود را هم دارد که باید پیش از گزینش این شیوه، آن‌ها را هم در نظر داشته باشید:

  • دوام پایین در مقایسه با قالب بندی فلزی و تناسب جهت بتن‌ریزی با فشار بالا
  • مقاومت کمتر قالب‌های پلاستیکی نسبت به قالب‌های فلزی

جمع بندی

نوین صنعت سازه یکی از بزرگ‌ترین ارائه دهندگان قالب‌های بتن‌ریزی در انواع متنوعی است که با مراجعه به این سایت هم از قیمت روز انواع قالب اطلاع کسب می‌کنید و هم می‌توانید اطلاعات مورد نیاز را در خصوص قالب بندی پلاستیکی و دیگر انواع قالب بندی کسب کنید.

جهت کسب کردن مشورت در خصوص انتخاب قالب مناسب و ثبت سفارش هم می‌توانید با کارشناسان فروش نوین صنعت سازه تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: اسپیسر هارد چیست؟

درباره نوین صنعت سازه

با توجه به پیشرفت های نوین در صنعت ساختمان و نیز نیاز روز افزون جامعه به تکنولوژی های نوین ساختمانی شرکت نوین صنعت سازه بر این آمد تا با اتکا به پرسنل و نیروهای متخصص در زمینه طراحی محاسبات بهینه سازی و ساخت سازه های بتنی ایمن و مستحکم دست به تولید قطعات و لوازم اجرای سازه های بتنی بزند از آنجا که پلیمرها خاصیت عدم چسبندگی به مصالح ساختمانی را دارند بهترین متریال برای تولید محصولات این مجموعه بوده و می باشند.

این مجموعه از سال ۱۳۹۵ تا کنون بیش از ۱۴ محصول مختلف از مواد پلیمری در صنعت بتن ریزی و ساخت سازه های بتنی و نیز سهولت در اجرای سازه های بتنی و کارهای ساختمانی شروع به کار نموده است

با توجه به سرعت عمل و سهولت در اجرای سازه های بتنی و نیز در امور دیگر ساختمانی این مجموعه برین آمد تا با ابداع و تولید محصولاتی متفاوت و متنوع گامی موثر در صنعت ساخت و ساز کشور بر داشته باشد.

و از جمله نقاط قوت مجموعه تنوع در تولید محصولات پلیمری و تجهیزات ساختمانی می باشد که در ادامه به معرفی و نمایش این محصولات ادامه خواهیم داد.

نوین صنعت سازه انواع قالب وافل را به فروش می رساند.

برای کسب اطلاعات بیشتر محاسبات سقف وافل از طریق شماره های نوشته شده در سایت با ما تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: قالب وافل چیست و چه کاربردی دارد؟

اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم،تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ ساختمانی و اسپیسر بتنی ،پلاستیکی، هارد و فلزی ….

جهت مشاوره و اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم، تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، قالب وافل قفل دار و ساده، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ نخاله ساختمانی اسپیسر پلاستیکی، اسپیسر فلزی و اسپیسر هارد و … می توانید با کارشناسان نوین صنعت سازه تماس بگیرید..

ارتباط با نوین صنعت سازه:

شماره تماس: 09120220125

شماره تماس: 09190220920

شماره تماس: 09359367456

واتساپ: 09120220125

نمونه کارهای نوین صنعت سازه


  • تجهیزات سقف وافل
  • شوتینگ ساختمانی
  • خرید سقف وافل
  • سقف وافل
  • انواع قالب پلیمری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *