دسته‌بندی نشده, مقالات

ویژگی های بتن اکسپوز

ویژگی های بتن اکسپوز

ما در این مطلب به مبحث ویژگی های بتن اکسپوز می پردازیم. جهت مشاوره و اجرای انواع خدمات: تولید و اجرای بهترین طراح قالب و سقف وافل، طراحی و محاسبات سقف وافل، اجرای قالب و سقف وافل دوطرفه و یک طرفه، خرید و فروش انواع قالب وافل دو طرفه و یک طرفه دست دوم، تعویض و معاوضه قالب وافل، ضایعات قالب وافل، قالب وافل قفل دار و ساده، اجرای بهترین سقف و اسکلت بتنی، تولید و نصب و همچنین خرید و فروش شوتینگ نخاله ساختمانی و … می توانید با کارشناسان نوین صنعت سازه تماس بگیرید..

ویژگی های بتن اکسپوز

از سری مزیت های بتن اکسپوز می‌توان به عایق صوتی و حرارتی آن در نمای ساختمان اشاره داشت، با این حال کیفیت تایل‌های بتن اکسپوز تاثیر بسزایی در لفزایش دادن میزان عایق بودن این مدل متریال دارد؛ رعایت کردن شرایط تولید بتن اکسپوز افزون بر افزایش دادن میزان عایق‌پذیری این مدل از مصالح ساختمانی موجب افزایش یافتن مقاومت و دوام انواع بتن اکسپوز در مقابل فشارهای طبیعی مثل (طوفان، زلزله و …) دارد.

همینطور به بررسی کردن بعضی موارد از معایب بتن اکسپوز و روش های پیشگیری از ایجاد کردن آن می‌پردازیم.

همراه ما باشید تا بیشتر با معایب و مزیت های بتن اکسپوز آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: کاربرد اسپیسر

مزیت های بتن اکسپوز

این روزها استفاده کردن از جنس بتن اکسپوز مورد استقبال خیلی از کارفرمایان قرار گرفته است، چون که این مدل از متریال ساختمانی افزون بر مقاومت و پایداری بالا در مقابل عوامل طبیعی و ضربه از هزینه به صرفه‌ای برخوردار است و می‌تواند نمایان کننده نمایی مدرن در ساختمان شما باشد.

در این قسمت به بعضی مزیت های بتن اکسپوز در ساختمان می پردازیم با ما همراه باشید.

۱. دوام بالا: عمر مفید تایل‌های بتن اکسپوز معمولا میان ۹۰-۷۰ سال است.

۲. عایق حرارتی و عایق صوتی: ساختار تشکیل دهنده بتن اکسپوز سبب ایجاد شدن عایق مناسب در این مدل از متریال ساختمانی شده است.

۳. سرعت اجرای بالا: به طوری که اجرای خشک را برای نصب بتن اکسپوز در نظر گرفته باشید، اطمینان حاصل کنید که سرعت اجرای نمای ساختمان شما نسبت به روش ملاتی بیشتر خواهد بود.

۴. قابلیت اجرا در ابعاد متغییر: تولید بتن اکسپوز به دو شکل انجام میشود، پیش ساخته و تولید در مکان پروژه

با این حال جهت بهره‌وری از بتن اکسپوز پیش ساخته می‌توانید از اندازه ها و فرم‌های مختلف بهره ببرید.

۵. استحکام بالا: از قدیم از مصالح بتنی جهت زیرسازی و سازه اصلی ساختمان استفاده می‌شد، جنس بتن اکسپوز هم پایداری و مقاومت بالایی در مقابل عوامل طبیعی و ضربه برخوردار است.

۶. دوستدار محیط زیست: اجزای تشکیل دهنده بتن اکسپوز ایجاد شده از سیمان، سنگدانه، خاک و آب است، از این جهت این مدل از متریال ساختمانی را به عنوان دوستدار محیط زیست هم شناخته میشوند.

۷. قابلیت اجرا به شکل ملاتی و خشک: روش نصب کردن بتن اکسپوز را می‌توان به سه راه جوشی، دوغابی و پیچی تقسیم‌بندی کرد، از این جهت نصب کردن بتن اکسپوز به هر دو روش ملاتی و خشک انجام پذیر است.

۸. تنوع بالا: مشخصات فنی بتن اکسپوز از تنوع بالایی در اندازه ها، وزن، ضخامت و … برخوردار است.

۹. مقاوم در مقابل حریق و یخ زده شدن: پانل‌های بتن اکسپوز از مقاومت بالایی در برابر یخ زدگی و آتش برخوردار است، با این حال وضعیت تهیه متریال اهمیت زیادی دارد و باید براساس با ضوابط و مقررات انجام شود.

۱۰. امکان بازسازی کردن و تعمیرات: از مهمترین ویژگی های بتن اکسپوز می‌شود به تعمیرات و بازسازی آسان آن اشاره داشت، چون که متریال بتن اکسپوز معمولا به صورت پانل‌‎های حاضری به کار برده میشوند و امکان عوض و تعمیر کردن را دارد.

۱۱. امکان اجرا در کاربرد های متفاوت: از سری مزیت های استفاده کردن از متریال بتن اکسپوز می‌توان به تنوع کاربردی آن اشاره داشت، از این مدل متریال ساختمانی می‌توان در نمای ساختمان، دکوراسیون داخلی و بتن اکسپوز کف هم به کار برد.

بیشتر بخوانید: رعایت ایمنی در شوتینگ نخاله

معایب بتن اکسپوز

همانطور که قبل تر به آن اشاره کردیم بتن نما از مزیت های بسیاری برخوردار است، ولی هر محصولی افزون بر ویژگی ها، معایبی هم دارد.
این در حالی است که این معایب در برابر نقاط قوت و مزیت های بتن اکسپوز ناچیز است و قابلیت برطرف کردن آن وجود دارد.

از برخی معایب بتن اکسپوز می‌توان به رنگ آن اشاره داشت، برای نمونه بتن اکسپوز معمولا در رنگ خاکستری موجود است و همین موجب سردی و بی‌روح شدن نما می‌شود، این موضوع تا حدودی با استفاده کردن از بتن اکسپوز رنگی حل شده است.

اما به هر حال بهتر است طراحی نمای بتن اکسپوز را به شرکت‌های معتبر واگذار کنید تا بتوانند با طراحی مناسب و استفاده کردن از متریال‌های ترکیبی، نمای ساختمان شما را به شکل منحصر به فردی طراحی و اجرایی کنند، در این حالت ارزش ساختمان شما هم در منطقه یا محل هم افزایش پیدا میکند و می‌تواند موجب بالا رفتن سود سرمایه شما شود.

بیشتر بخوانید: شوتینگ زباله

بیشتر بخوانید: اجرای قالب وافل

پرسش و پاسخ‌های رایج معایب و مزیت های بتن اکسپوز

طول عمر حداکثری پانل بتن اکسپوز چقدر است؟

عمر مفید تایل‌های بتن اکسپوز معمولا میان ۹۰-۷۰ سال است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *