فهرست مطالب
قالب بندی وافل
اگر می خواهید در رابطه با قالب بندی وافل اطلاعات داشته باید، حتما در این صفحه تا انتها همراه ما باشید. اولین مزیت اجرای سقف وافل نسبت به دیگر روش های اجرای سقف مجوف مانند یوبوت یا کوبیاکس، در تخته بندی زیر سقف است. در اجرای سقف وافل هیچ نیازی به تخته بندی زیر سقف نیست و خود قالب ها نقش نگه دارنده بتن تازه را انجام می دهند. در حالی که برای اجرای دیگر انواع سقف مجوف به دلیل اینکه قالب درون سقف قرار می گیرد، عملیات تخته بندی و هزینه های مرتب با آن نیاز است.
مراحل اجرای سقف وافل
مراحل اجرای سقف وافل به چه صورت است؟ با حذف مرحله تخته بندی، دومین مرحله اجرایی با قوطی کشی یا قوطی گذاری آغاز می شود. قوطی ابزار فلزی است که بر روی شمع بسته می شود و نقش تکیه گاه را برای قالب های وافل دارد. قوطی کشی به دو روش انجام می شود. در یک روش همان طور که در تصویر زیر دیده می شود، قوطی ها طوری قرار می گیرند که دو لبه دو ردیف قالب وافل بر روی یک قوطی قرار بگیرد. این روش گرچه اقتصادی تر و ساده است اما از ایمنی کمتری برخودار است.
اولین مرحله اجرای سقف وافل
در اولین مرحله که با نام جک گذاری یا اسکافولد شناخته میشود، نیاز است تا شبکه ای از جک را اجرا نمود که با عنوان پروفیل نیز شناخته میشود. در مورد استفاده از لوله یا پروفیل برای این مرحله اختلاف نظر وجود دارد. با وجود سهولت کاربرد پروفیل، گروهی لوله و عدهای نیز چهارتراش را بهترین گزینه برای این کار میدانند. در هر حال برای این مرحله، انتخاب پروفیل مناسب و چینش صحیح آن از اهمیت بالایی برخوردار است. استفاده از مقاطع مستطیلی یا مربعی با داشتن سطوح صاف، بهمنظور بهتر قرار گرفتن پایههای قالب وافل بسیار مفید می باشد.
*کاربرد انواع پروفیل، بهدلیل داشتن ابعاد مشخص، مناسب و استاندارد، دقت در کار را بالاتر برده و به همین جهت بیشتر مورد اقبال مهندسین است.*
کاربرد میلگرد های U شکل یا کاربرد قالب وافل قفل دار نیز برای ثابت نگهداشتن قالب ها در زیر سازی سقف وافل نیز از دیگر مواردی است که باید توجه کافی به آن صورت گیرد.
فاصله گذاری مناسب در اجرای فاصله دقیق و هماهنگ با ابعاد وافل بسیار مهم است. برای کاربرد صحیح قالب وافل با هر اندازه، فواصلی به همان اندازه باید بین قوطی پروفیل یا جفت لوله کاربردی تعیین و اجرا شود. پس از این کار نوبت به قرار دادن قالب ها روی پایه هاست.
با پایان قالب گذاری مرحله بستن قفل روی قالب ها صورت میگیرد که مانع از حرکت یا سقوط قالب ها پس از مرحله بتن ریزی میشود.
ادامه مراحل اجرا
در این مرحله آرماتور بندی و بتن ریزی انجام می شود. در نهایت و پس از پایان این مراحل، کار جاگذاری قالب ها در محل های مناسب بر طبق نقشه انجام میگیرد.
دیوار های برشی، منطقه برش پانچ ستون و محل تیر های آویزدار و مخفی، از نقاط پرتنش و تحت فشاری هستند. که با عنوان نواحی توپر شناخته میشوند و باید در مراحل مختلف اجرای سقف وافل، به ویژه مرحله بتن ریزی به آنها توجه کافی صورت گیرد.
قیمت قالب وافل
قیمت قالب وافل برای اندازه ها و ابعاد مختلف با هم تفاوت دارد. از این رو ما قیمت های آن را در این بخش برای شما قرار نداده ایم.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۲۰۲۲۰۱۲۵ تماس بگیرید.




بزرگترین تفاوتی که این قالب ها با وافل دارند این است که بر خلاف قالب وافل نمیتوان از آنها چند بار استفاده نمود ویکبار مصرف هستند.
بله برای انواع پروژه ها این سبک قابل اجرا می باشد.